Κοινωνική Ευθύνη

Για το εργαστήριο η κοινωνική ευθύνη αναπτύσσεται μέσα από ένα σύστημα αξιών που δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στον άνθρωπο.

Ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας του εργαστηρίου μας, επιβεβαιώνεται σε κάθε μας δράση και πιστεύουμε ότι είναι στο χέρι μας να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, δημιουργούμε καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους και επενδύουμε συνέχεια στην βελτίωσή τους.

Επίσης έχουμε πρόγραμμα ανακύκλωσης των υλικών που χρησιμοποιούμε σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του εργαστηρίου μας.

Μια άλλη δράση είναι η βοήθεια και η τεχνογνωσία που δίνουμε στους νέους οδοντοτεχνίτες. Δεχόμαστε σπουδαστές από σχολές και τους βοηθάμε να πλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Η ευαισθησία στους συνανθρώπους μας και κυρίως σε αυτούς που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση θεωρείται από εμάς ως υποχρέωση μας, για αυτό ενισχύουμε με κάθε τρόπο τις προσπάθειες του ΕΛΕΠΑΠ.

Τέλος επειδή πιστεύουμε ότι ο εθελοντισμός είναι όχι μόνο υποχρέωση αλλά και καθήκον μας, συμμετέχουμε ενεργά σε εθελοντικές ομάδες και ενισχύουμε τους «Έλληνες διασώστες» αναγνωρίζοντας τις τεράστιες προσπάθειες που κάνουν για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας με το ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων τους.

To artandcolour.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.