Επίσκεψη από το Θεματικό Δημόσιο ΙΕΚ Θεσσαλονίκης, Τμήμα Ειδικότητας “ΒΟΗΘΟΣ ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ” στο εργαστήριό μας

Επίσκεψη από το Θεματικό Δημόσιο ΙΕΚ Θεσσαλονίκης, Τμήμα Ειδικότητας “ΒΟΗΘΟΣ ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ” στο εργαστήριό μας

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023, το Θεματικό Δημόσιο ΙΕΚ Θεσσαλονίκης, Τμήμα Ειδικότητας “ΒΟΗΘΟΣ ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ” πραγματοποίησε επίσκεψη στο εργαστήριό μας. Η επίσκεψη αυτή αποτελεί σημαντικό βήμα προς την εξοικείωση των σπουδαστών με τον κόσμο της οδοντικής τεχνολογίας.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πρακτική πλευρά του επαγγέλματος και να αλληλοεπιδράσουν με έμπειρους επαγγελματίες του χώρου.
Ο κ. Κωνσταντίνος Παπαφλωράτος μοιράστηκε την εμπειρία του ως επαγγελματίας στον χώρο αυτό και ανέδειξε τη σημαντικότητα του επαγγέλματος του, ενθαρρύνοντάς τους να αναπτύξουν την αγάπη τους την οδοντική τεχνολογία.

Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να τονίσουμε την εκτίμησή μας για τις επισκέψεις από σπουδαστές και τη συνεργασία μας με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, η οποια ενισχύει τη γέφυρα μεταξύ θεωρίας και πράξης.

Ευχόμαστε στους σπουδαστές κάθε επιτυχία στο μέλλον τους και ελπίζουμε ότι η επίσκεψή τους στο εργαστήριό μας αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την επιλογή τους στον επαγγελματικό τομέα.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.

 

 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς