Η ομάδα μας

Το 1998 τρεις οδοντοτεχνίτες που διατηρούσαν ήδη οδοντοτεχνικό εργαστήριο και είχαν κοινό όραμα για κάτι ωραίο, σύγχρονο και διαφορετικό αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ιδρύσουν το Τέχνη & Χρώμα, το οποίο καταξιώθηκε στις συνειδήσεις των οδοντιάτρων, και όχι μόνο, με τις πρωτοποριακές ιδέες και καινοτομίες που εισήγαγε και την άριστη ποιότητα των εργασιών του.

Επενδύοντας στην άρτια τεχνογνωσία στα νέα υλικά και στη συνεχή επιμόρφωση, όχι μόνο των ιδιοκτητών αλλά και του προσωπικού, επιτυγχάνουμε την παράδοση υψηλής ποιότητας εργασιών, οι οποίες ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου οδοντιατρείου.

Γι΄ αυτό πιστοποιήσαμε την παραγωγική μας διαδικασία με το διεθνές πρότυπο ποιότητας EN ISO 9001:2008 & EN ISO 13485:2012, από το 1999.

Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Δημήτρης Παπαφλωράτος

Δημήτρης Παπαφλωράτος

Γεννήθηκε στην Κατερίνη. Σπούδασε στην τεχνική σχολή Γαληνός στην Θεσσαλονίκη. Αφού εργάστηκε σε διάφορα εργαστήρια της Θεσσαλονίκης το 1980 άνοιξε το δικό του εργαστήριο. Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα και σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης γιατί πιστεύει στην διαρκή επιμόρφωση πάνω στις νέες τεχνολογίες.

Αθανάσιος Ποδάρας

Αθανάσιος Ποδάρας

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Μόλις τελείωσε το σχολείο εργάστηκε σε οδοντοτεχνικό εργαστήριο και ανακάλυψε την αγάπη του για την τέχνη του οδοντοτεχνίτη. Ανοιξε το δικό του εργαστήριο το 1979 και έκτοτε την εξασκεί με μεράκι και δημιουργικότητα. Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και εξειδικεύεται στις ολοκεραμικές αποκαταστάσεις.

Μαργαρίτα Σπυριάδου

Μαργαρίτα Σπυριάδου

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Μόλις τελείωσε το σχολείο σπούδασε στην τεχνική σχολή Γαληνός στην Θεσσαλονίκη. Αφού εργάστηκε σε διάφορα εργαστήρια της Θεσσαλονίκης το 1980 άνοιξε το δικό της εργαστήριο. Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα και σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης. Εξειδικεύεται στις Οδοντοστοιχίες και είναι υπεύθυνη για το σύστημα CAD-CAM.

Ιωάννης Ποδάρας

Ιωάννης Ποδάρας

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1980. Σπούδασε οδοντοτεχνίτης στο Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης και από το 2002 εργάζεται στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο Τέχνη & Χρώμα  και εξειδικεύεται στις ολοκεραμικές αποκαταστάσεις.

Κωνσταντίνος Παπαφλωράτος

Κωνσταντίνος Παπαφλωράτος

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε οδοντοτεχνική στο Manchester Metropolitan University  όπου και εξειδικεύτηκε στις ολοκεραμικές αποκαταστάσεις και στις εργασίες ζιρκονίας.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, εργάστηκε σε οδοντοτεχνικό εργαστήριο στο οδοντιατρικό νοσοκομείο του NHS στο Manchester και έπειτα το πέρας αυτών, επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη, όπου έκτοτε εργάζεται στο εργαστήριο Τέχνη & Χρώμα στα τμήματα των κεραμικών και του ψηφιακού σχεδιασμού.
Τέλος έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων με θέματα όπως τα κεραμικά και τα θερμοπλαστικά υλικά.

To artandcolour.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.