Η ομάδα μας

Το 1998 τρεις οδοντοτεχνίτες που διατηρούσαν ήδη οδοντοτεχνικό εργαστήριο και είχαν κοινό όραμα για κάτι ωραίο, σύγχρονο και διαφορετικό αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ιδρύσουν το Τέχνη & Χρώμα, το οποίο καταξιώθηκε στις συνειδήσεις των οδοντιάτρων, και όχι μόνο, με τις πρωτοποριακές ιδέες και καινοτομίες που εισήγαγε και την άριστη ποιότητα των εργασιών του.

Επενδύοντας στην άρτια τεχνογνωσία στα νέα υλικά και στη συνεχή επιμόρφωση, όχι μόνο των ιδιοκτητών αλλά και του προσωπικού, επιτυγχάνουμε την παράδοση υψηλής ποιότητας εργασιών, οι οποίες ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου οδοντιατρείου.

Γι΄αυτό το εργαστήριο μας είναι πιστοποιημένο από το 1999 με το πρότυπο διαχείρισης ποιότητάς EN:ISO 9001:2015 και EN:ISO 13485:2016 που αφορά ιατροτεχνολογικά προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ

Η ομάδα του εργαστηρίου μας.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η επιστημονική μας ομάδα αποτελείται από 5 εμπείρους οδοντοτεχνίτες που είναι έτοιμοι να συζητήσουν μαζί σας τα τεχνικά θέματα που αφορούν τις εργασίες σας.

Δημητρης Παπαφλωρατος

Δημητρης Παπαφλωρατος

Γεννήθηκε στην Κατερίνη. Σπούδασε στην τεχνική σχολή Γαληνός στην Θεσσαλονίκη όπου μετά το πέρας των σπουδών εντάχθηκε στο διδακτικό προσωπικό της σχολής, στο μάθημα των πρακτικών εργαστήριων.
Αφού εργάστηκε σε διάφορα εργαστήρια της Θεσσαλονίκης, το 1980 άνοιξε το δικό του εργαστήριο. Παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια στην Ελλάδα και σε διάφορες χώρες της Ευρώπης γιατί πιστεύει στην διαρκή επιμόρφωση πάνω στις νέες τεχνολογίες.

Αθανασιος Ποδαρας

Αθανασιος Ποδαρας

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Μόλις τελείωσε το σχολείο εργάστηκε σε οδοντοτεχνικό εργαστήριο και ανακάλυψε την αγάπη του για την τέχνη του οδοντοτεχνίτη.
Άνοιξε το δικό του εργαστήριο το 1979 και έκτοτε την εξασκεί με μεράκι και δημιουργικότητα. Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και εξειδικεύεται στις ολοκεραμικές αποκαταστάσεις.

Μαργαριτα Σπυριαδου

Μαργαριτα Σπυριαδου

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Σπούδασε στην τεχνική σχολή Γαληνός στην Θεσσαλονίκη, έπειτα εργάστηκε σε διάφορα εργαστήρια της Θεσσαλονίκης και το 1980 άνοιξε το δικό της εργαστήριο.

Παρακολουθεί πολλά σεμινάρια στην τόσο στην Ελλάδα και σε διάφορες χώρες της Ευρώπης. Εξειδικεύεται στις Οδοντοστοιχίες και είναι υπεύθυνη για το σύστημα CAD-CAM του εργαστήριου.

Ιωαννης Ποδαρας

Ιωαννης Ποδαρας

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε οδοντοτεχνίτης στο Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης και από το 2002 εργάζεται στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο Τέχνη & Χρώμα.

Παρακολουθεί σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και εξειδικεύεται στις ολοκεραμικές αποκαταστάσεις.

Κωνσταντινος Παπαφλωρατος

Κωνσταντινος Παπαφλωρατος

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε οδοντοτεχνική στο Manchester Metropolitan University  όπου και εξειδικεύτηκε στις ολοκεραμικές αποκαταστάσεις και στις εργασίες ζιρκονίας.
Μετά το πέρας των σπουδών του επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και εργάζεται στο εργαστήριο Τέχνη & Χρώμα στα τμήματα των κεραμικών και του ψηφιακού σχεδιασμού.
Παρακολουθεί συνεχώς εκπαιδευτικά σεμινάρια και τα τελευταία χρόνια μαζί με καταξιωμένους συνεργάτες πραγματοποιούν διαλέξεις με θέματα όπως τα θερμοπλαστικά υλικά, οι ολοκεραμικές αποκαταστάσεις και η ζιρκονία.

Careers @ Art&Colour

Υποβάλετε το βιογραφικό σας, εύκολα και γρήγορα στην παρακάτω φόρμα.
Το εργαστήριο μας διατηρεί αρχείο για όλες τις κατατιθέμενες φόρμες, ανεξαρτήτως των διαθέσιμων θέσεων εργασίας.


    To artandcolour.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.