Η ομάδα μας

Στο εργαστήριο μας έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον στο οποίο εργαζόμαστε όλοι με σκοπό την επίτευξη των στόχων και του οράματος μέσα από συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση.

Το οδοντοτεχνικό εργαστήριο Τέχνη και Χρώμα δημιουργήθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη. Βασισμένο στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό στοχεύει στην συνεχή έρευνα και ανάπτυξη και στην παροχή υψηλών
προδιαγραφών οδοντοπροσθετικών εργασιών.

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρία στον οδοντοτεχνικό χώρο, πολυετή συνεργασία με χώρες του εξωτερικού και με
εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό το εργαστήριο μας μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός σύγχρονου οδοντιατρείου.

Η συνεχής εκπαίδευση και κατάργηση σε νέα υλικά και τεχνικές μας επιτρέπει την ανάπτυξη παροχών υψηλής ποιότητας
και απαιτήσεων.


Στο υπερσύγχρονο οδοντοτεχνικό εργαστήριο Τέχνη & Χρώμα, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με επαγγελματισμό και σεβασμό απέναντι στις ανάγκες των ασθενών.

Εξειδικευόμαστε στα εμφυτεύματα, στις όψεις πορσελάνης, στις γέφυρες ζιρκονίου και στις τεχνητές οδοντοστοιχίες, πραγματοποιώντας τις εργασίες μας με τη χρήση του τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού μας στο οδοντοτεχνικό εργαστήριό μας.

Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΣ

Σπούδασε οδοντοτεχνική στην τεχνική σχολή Γαληνός στην Θεσσαλονίκη, όπου μετά το πέρας των σπουδών του εντάχθηκε στο διδακτικό προσωπικό της σχολής, στο μάθημα των πρακτικών εργαστήριων.  Από το 1980 έχει δικό του εργαστήριο και ασχολείται με όλο το φάσμα των εργασιών.

Η φιλοσοφία του είναι η καινοτομία και η συνεχής εξέλιξη.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΣ

Είναι απόφοιτος του τμήματος οδοντικής τεχνολογίας του Manchester Metropolitan University όπου και εξειδικεύτηκε στις ολοκεραμικές αποκαταστάσεις και στις εργασίες ζιρκονίας. Είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο ΠΜΣ Σύγχρονης Προσθετικής Οδοντικής Τεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Τα τελευταία χρόνια μαζί με καταξιωμένους συνεργάτες πραγματοποιούν σεμινάρια με θέματα όπως τα θερμοπλαστικά υλικά, οι ολοκεραμικές αποκαταστάσεις και η ζιρκονία. Απο το 2016 εργάζεται στο Τέχνη και Χρώμα και ασχολείται με όλο το φάσμα των εργασιών, τον έλεγχο και την διασφάλιση ποιότητας.

Η φιλοσοφία του είναι η επιστημονική εξέλιξη και η αποτελεσματικότητα.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΣΠΥΡΙΑΔΟΥ

Σπούδασε οδοντοτεχνική στην τεχνική σχολή Γαληνός στην Θεσσαλονίκη. Από το 1980 εξειδικεύεται  στην κινητή προσθετική, τον έλεγχο και την διασφάλιση ποιότητας και από το 2010 είναι υπεύθυνη για τα συστήματα CAD-CAM του εργαστήριου.

Η φιλοσοφία της είναι η αποδοτικότητα και η υψηλή ποιότητα.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΟΔΑΡΑΣ

Μόλις αποφοίτησε από το σχολείο εργάστηκε σε οδοντοτεχνικό εργαστήριο και ανακάλυψε την αγάπη του για την τέχνη του οδοντοτεχνίτη. Ειδικεύεται στην ακίνητη προσθετική.

Η φιλοσοφία του είναι η αισθητική και η καλλιτεχνική δημιουργία.

ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΟΔΑΡΑΣ

Σπούδασε βοηθός οδοντοτεχνίτη στο Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης.  Ειδικεύεται στην ακίνητη προσθετική.

Η φιλοσοφία του είναι η δημιουργικότητα και η επιμονή στην τελειότητα.

Team @ Art&Colour

Υποβάλετε το βιογραφικό σας, εύκολα και γρήγορα στην παρακάτω φόρμα. Το εργαστήριο μας διατηρεί αρχείο για όλες τις κατατιθέμενες φόρμες, ανεξαρτήτως των διαθέσιμων θέσεων εργασίας.

Βιογραφικό

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
info@atwa.gr