Η ομάδα μας

Στο εργαστήριο μας έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον στο οποίο εργαζόμαστε όλοι με σκοπό την επίτευξη των στόχων και του οράματος μέσα από συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση.

Το οδοντοτεχνικό εργαστήριο Τέχνη και Χρώμα δημιουργήθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη. Βασισμένο στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό στοχεύει στην συνεχή έρευνα και ανάπτυξη και στην παροχή υψηλών
προδιαγραφών οδοντοπροσθετικών εργασιών.

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρία στον οδοντοτεχνικό χώρο, πολυετή συνεργασία με χώρες του εξωτερικού και με
εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό το εργαστήριο μας μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός σύγχρονου οδοντιατρείου.

Η συνεχής εκπαίδευση και κατάργηση σε νέα υλικά και τεχνικές μας επιτρέπει την ανάπτυξη παροχών υψηλής ποιότητας
και απαιτήσεων.


Στο υπερσύγχρονο οδοντοτεχνικό εργαστήριο Τέχνη & Χρώμα, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με επαγγελματισμό και σεβασμό απέναντι στις ανάγκες των ασθενών.

Εξειδικευόμαστε στα εμφυτεύματα, στις όψεις πορσελάνης, στις γέφυρες ζιρκονίου και στις τεχνητές οδοντοστοιχίες, πραγματοποιώντας τις εργασίες μας με τη χρήση του τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού μας στο οδοντοτεχνικό εργαστήριό μας.

Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΣ

Σπούδασε στην τεχνική σχολή Γαληνός στην Θεσσαλονίκη όπου μετά το πέρας των σπουδών του εντάχθηκε στο διδακτικό προσωπικό της σχολής, στο μάθημα των πρακτικών εργαστήριων.

Η φιλοσοφία του είναι η καινοτομία και η συνεχής εξέλιξη.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΣ

Σπούδασε οδοντοτεχνική στο Manchester Metropolitan University όπου και εξειδικεύτηκε στις ολοκεραμικές αποκαταστάσεις και στις εργασίες ζιρκονίας. Τα τελευταία χρόνια μαζί με καταξιωμένους συνεργάτες πραγματοποιούν διαλέξεις με θέματα όπως τα θερμοπλαστικά υλικά, οι ολοκεραμικές αποκαταστάσεις και η ζιρκονία.

Η φιλοσοφία του είναι η επιστημονική εξέλιξη και η αποτελεσματικότητα.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΣΠΥΡΙΑΔΟΥ

Σπούδασε στην τεχνική σχολή Γαληνός στην Θεσσαλονίκη. Εξειδικεύεται στις Οδοντοστοιχίες και είναι υπεύθυνη για το σύστημα CAD-CAM του εργαστήριου.

Η φιλοσοφία της είναι η αποδοτικότητα και η υψηλή ποιότητα.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΟΔΑΡΑΣ

Μόλις αποφοίτησε από το σχολείο εργάστηκε σε οδοντοτεχνικό εργαστήριο και ανακάλυψε την αγάπη του για την τέχνη του οδοντοτεχνίτη.

Η φιλοσοφία του είναι η αισθητική και η καλλιτεχνική δημιουργία.

ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΟΔΑΡΑΣ

Σπούδασε οδοντοτεχνίτης στο Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης. Εξειδικεύεται στις ολοκεραμικές αποκαταστάσεις.

Η φιλοσοφία του είναι η δημιουργικότητα και η επιμονή στην τελειότητα.

Team @ Art&Colour

Υποβάλετε το βιογραφικό σας, εύκολα και γρήγορα στην παρακάτω φόρμα. Το εργαστήριο μας διατηρεί αρχείο για όλες τις κατατιθέμενες φόρμες, ανεξαρτήτως των διαθέσιμων θέσεων εργασίας.

Βιογραφικό

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
info@atwa.gr