Τα Νέα μας

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα του εργαστηρίου & της ομάδας μας.

Προσθετική επί εμφυτευμάτων

Την Παρασκευή 31 Μαΐου το 424 Οδοντιατρείο Φρουράς Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε τον κύκλο των σεμιναρίων του με το θέμα “Προσθετική επί εμφυτευμάτων”.

Το εργαστήριο μας προσκλήθηκε να παρουσιάσει την τεχνική διαδικασία των επι-εμφυτευματικών αποκαταστάσεων.
Την παρουσίαση πραγματοποιήσαν ο Τχης (ΥΟ) Γρηγοριάδης Ανδρέας, ο Λγος (ΥΟ) Βαϊτσίδης Ζήσης και ο κ. Παπαφλωράτος Κωνσταντίνος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το 424 Οδοντιατρείο Φρουράς για αυτήν την ιδιαίτερη τιμή.

 

Πραγματοποίηση σεμιναρίου από τη Σπυριάδου Μαργαρίτα

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, η Μαργαρίτα Σπυριάδου υπεύθυνη του ψηφιακού τμήματος του εργαστηρίου μας, πραγματοποίησε επίδειξη στην Αθήνα, με θέμα “Ψηφιακός σχεδιασμός τηλεσκοπικών, γεφυρών και στεφανών για μερικές οδοντοστοιχίες”.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί οδοντοτεχνίτες.

Ευχαριστούμε τον κ. Χάρη Στρούμπο για την διοργάνωση της επίδειξης καθώς και όσους συναδέλφους παρευρέθηκαν.

 

Το διπυριτικό λίθιο και η ζιρκονία στη σύγχρονη οδοντιατρική προσθετική
To Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018, ο Γιάννης Ποδάρας και ο Κωνσταντίνος Παπαφλωράτος παρευρέθηκαν στο σεμινάριο με θέμα “Το διπυριτικό λίθιο και η ζιρκονία στη σύγχρονη οδοντιατρική προσθετική”, που οργάνωσε η Oral Vision στο Mediterranean Hotel Palace, με κεντρικούς ομιλητές τους κ. Θοδωρή Γονίδη και την κα. Μαρία Σπανοπούλου.
Συνέδριο – ΣΕΒΕ 2018
Στο ετήσιο συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος έδωσε για ακόμη μια φορά το παρών το εργαστήριο μας ,ενημερώνοντας τους συνέδρους για θέματα σύγχρονης οδοντοτεχνικής και παρουσιάζοντας δείγματα των εργασιών μας.

 

26ο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων

Η νέα γενιά του εργαστηρίου μας στο 26ο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων 3-5 Νοεμβρίου 2016 στο Ξενοδοχείο Makedonia Palace.

 

Ημερίδα Συνδέσμων ΜΚ1

Το Σάββατο 16/9 πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο μας ημερίδα με θέματα: Σύνδεσμοι Μκ1 για μονόπλευρα μηχανήματα και μπάρες εμφυτευμάτων καθώς και την παρουσίαση του νέου Scanner της Dental Wings. Ευχαριστούμε τον συνάδελφο Χατζηαντωνίου Νεόφυτο για την άριστη παρουσίαση, τον Χάρη Στρούμπο καθώς και όλους τους συνάδελφους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

Οδοντιατρικές αποκαταστάσεις χωρίς μέταλλο

Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκαν στο εργαστήριο  μας δύο ομιλίες με θέμα: “Ολικές αποκαταστάσεις χωρίς μέταλλο” και “Εμφυτεύματα ζιρκονίας”.

Τις ομιλίες πραγματοποίησαν ο Κωνσταντίνος Παπαφλωράτος και η Σοφία Καραπατάκη αντίστοιχα.
Η εκδήλωση αυτή είναι η πρώτη σε μια σειρά ομιλιών που θα πραγματοποιηθούν στο επόμενο διάστημα εισάγοντας την φιλοσοφία της οδοντιατρικής χωρίς μέταλλο.

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τους ομιλητές για τις ενδιαφέρουσες αυτές παρουσιάσεις. Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στην iDentality για την απόλυτη συνεργασία της.

 

Hμερίδα e.max

Το Σάββατο 5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο μας με επιτυχία το πρακτικό σεμινάριο της DENTAL VISION. Στο σεμινάριο οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τις τεχνικές διαστρωμάτωσης τις τεχνικές του μακιγιάζ της e.max Cream σε ζιρκονία και σε e.max Press. Οι ομιλητές του σεμιναρίου ήταν ο TECHNICAL TRAINER IVOCLAR VIVADENT Παπαστάμος Μιχάλης και TECHNICAL TRAINER IVOCLAR VIVADENT Συμεωνίδης Νικόλαος.

 

Συνέντευξη του Παπαφλωράτου Δημήτρη στο toothnews
To εργαστήριο ΤΕΧΝΗ & ΧΡΩΜΑ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση και βρίσκεται στις επάλξεις της οδοντικής τεχνολογίας από το 1980. Κάποιος θα φανταζόταν επειδή το εργαστήριο εδρεύει στη Θεσσαλονίκη θα δραστηριοποιούταν μόνο εκεί, όμως το ΤΕΧΝΗ & ΧΡΩΜΑ και οι άνθρωποι που το διοικούν έχουν άλλη άποψη κι άλλα μυαλά.

Από τη μία οι ποιοτικές δουλειές που παραδίδουν με ταχύτητα και συνέπεια, από την άλλη το ανήσυχο πνεύμα των ιδιοκτητών, το εργαστήριο ΤΕΧΝΗ & ΧΡΩΜΑ κινείται επαγγελματικά σ’ όλον τον Ελλαδικό χώρο κι όχι μόνο. Ξεπερνάει τα στενά σύνορα της χώρας μας και παραδίδει τις επιμελημένες εργασίες του στη δύσκολη κι απαιτητική αγορά του εξωτερικού.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη, εδώ

Το πρώτο CAD-CAM στην Θεσσαλονικη στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ

Ευχαριστούμε θερμά τον Κ. Στρούμπο Χάρη τον Παναγιώτη και τον Bjoern neeb της imes-icore για την υποστήριξη που μας παρείχαν.

 

Ξενοδοχείο Porto Palace εκδήλωση Tufts

Στο stand του εργαστηρίου μας παρουσιάσαμε τις νέες τεχνικές milling και ζιρκονίου.

 

Διοργάνωση Σεμιναρίων

Το Τέχνη και Χρώμα βοηθά στην επιμόρφωση των οδοντιάτρων και οδοντοτεχνιτών που συνεργάζεται διοργανώνοντας σεμινάρια στα οποία προσκεκλημένοι επιστήμονες ενημερώνουν για την χρήση νέων τεχνολογιών και νέων υλικών.

Πρακτικό σεμινάριο Esthetic Alliance με εμφυτεύματα της Nobel Biocare

Tην παρουσίαση έκαναν ο Διευθυντής της Nobel Biocare κύριος Ηλίας Μαρέτσος και ο πιστοποιημένος Μέντορας κύριος Σπύρος Τσέλιος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους 10 οδοντίατροι. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν.

 

Ολοκεραμικές Αποκαταστάσεις

Τόπος: Εργαστήριο Τέχνη και Χρώμα
Ομιλητής: Νίκος Συμεωνίδης
Θέμα: Ολοκεραμικές Αποκαταστάσεις

Συνέδριο – ΣΕΒΕ

Τόπος: Ηλέκτρα Παλλάς
Συμμετοχή στο σεμινάριο της Στοματικής Εταιρίας Βορείου Ελλάδος.

 

Σεμινάριο : Γέφυρες Ζιρκονίου

Τόπος: Hotel Nikopolis
Ομιλητής: Δρ. Νικόλαος Κρόμπας
Θέμα: Γέφυρες Ζιρκονίου

 

Ολοκεραμικές Αποκαταστάσεις

Τόπος: Αιθουσα Διαλέξεων του 424 ΓΣΝΕ
Ομιλητής: Νίκος Συμεωνίδης
Θέμα: Ολοκεραμικές Αποκαταστάσεις

 

Ολοκεραμικές Αποκαταστάσεις

Τόπος: Hotel Philippio
Ομιλητής: Δρ. Αλέξανδρος Γκρούς
Θέμα: Ολοκεραμικές Αποκαταστάσεις

 

Σεμινάριο: Εμφυτεύματα

Τόπος: Εργαστήριο Τέχνη και Χρώμα
Ομιλητής: Δρ. Στρατής Παπάζογλου
Θέμα: Εμφυτεύματα

 

To artandcolour.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.