Τέχνη & Χρώμα

Το εργαστήριο μας είναι ικανό να αναδείξει την πολυετή πείρα, την συνέπεια και την υπευθυνότητα μας, στοιχεία τόσο απαραίτητα για μια συνεργασία τόσο άμεση, τόσο λεπτή όσο η δική μας.

Τέχνη & Χρώμα

Το εργαστήριο μας είναι ικανό να αναδείξει την πολυετή πείρα, την συνέπεια και την υπευθυνότητα μας, στοιχεία τόσο απαραίτητα για μια συνεργασία τόσο άμεση, τόσο λεπτή όσο η δική μας.

Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο Τέχνη & Χρώμα στη Θεσσαλονίκη

Στο υπερσύγχρονο οδοντοτεχνικό εργαστήριο Τέχνη & Χρώμα, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με επαγγελματισμό και σεβασμό απέναντι στις ανάγκες των ασθενών.

Εξειδικευόμαστε στα εμφυτεύματα, στις όψεις πορσελάνης, στις γέφυρες ζιρκονίου και στις τεχνητές οδοντοστοιχίες, πραγματοποιώντας τις εργασίες μας με τη χρήση του τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού μας στο οδοντοτεχνικό εργαστήριό μας.

Σε συνεργασίες όπως και οι δικές μας, απαιτείται αμεσότητα και υπευθυνότητα.

Αυτά είναι και τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το οδοντοτεχνικό εργαστήριο μας στη Θεσσαλονίκη.

Συνδυασμένα με τη συνέπεια και την πολυετή πείρα μας θα καταφέρουν να καλύψουν τις ανάγκες σας.

Η εμπειρία και οι επιστημονικές μας γνώσεις εγγυώνται άψογα αποτελέσματα, τόσο όσο αφορά στην υγιεινή όσο και στην αισθητική πλευρά.

Διαθέτουμε ένα ευρύχωρο, οργανωμένο και εφοδιασμένο εργαστήριο με τα απαραίτητα μηχανήματα και εργαλεία, ικανό να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις για υψηλή ποιότητα.

Είναι γεγονός ότι η συνεργασία μ’ ένα οργανωμένο εργαστήριο προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για το ιατρείο σας, τη στιγμή που οι σύγχρονες απαιτήσεις για οδοντικές αποκαταστάσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής, ολοένα και αυξάνονται, κάτι που αξιώνει από εμάς τους οδοντοτεχνίτες ανάλογη προσπάθεια.

Στις οδοντικές αποκαταστάσεις λόγω του εξατομικευμένου χαρακτήρα τους απαιτείται οργάνωση, γνώση και μεράκι, στοιχεία που μας διακρίνουν.

Για οποιαδήποτε σχετική σας ανάγκη ή απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το εργαστήριό μας στη Θεσσαλονίκη.

ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ

Εναρμονισμένο με τα διεθνή πρότυπα, το ΤΕΧΝΗ & ΧΡΩΜΑ προσφέρει μία σειρά υπηρεσιών που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες των συνεργατών μας και των πελατών τους στον μέγιστο βαθμό.

Emfyteymata

Εμφυτεύματα

Gefyres Zirkoniou

Γέφυρες Ζιρκονίου

Opseis Porselanis

Όψεις Πορσελάνης

Merikes Odontostoixies

Μερικές Οδοντοστοιχίες

Epenthetes Odontostoixies

Επένθετες Οδοντοστοιχίες

Tileskopikes Stefanes

Τηλεσκοπικές Στεφάνες

 Olokeramikes Apokatastaseis

Ολοκεραμικές Στεφάνες

Metallokeramikes Stefanes

Μεταλλοκεραμικές Στεφάνες

 

Η φιλοσοφία μας

Το τεχνικό εργαστήριο Τέχνη & Χρώμα έχει αναπτύξει ένα σύστημα αρχών και αξιών που το αντιλαμβάνεται εύκολα όποιος συναλλάσσεται μαζί του. Η οργάνωση, η ποιότητα, η συνέπεια, η καινοτομία, η διαφάνεια και φερεγγυότητα δεν είναι για μας μια στάση στην διαδρομή μας, είναι ένα συνεχές ταξίδι που μας οδηγεί πάντοτε στην κορυφή. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για μας είναι η καταξίωση στη συνείδηση των συνεργατών μας. Η εκτίμηση και ο σεβασμός εκτός απο επιβράβευση αποτελεί παρακαταθήκη για ενα μέλλον ακόμα πιο δημιουργικό, πιο αποτελεσματικό και πιο καινοτόμο.

 

To artandcolour.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.